Näitä tarvitset (1 hlö):
Pastaa (pennepasta toimii tässä erityisen hyvin)
n. 1 dl pilkottuja herkkutatteja
Nokare voita
Pieni salottisipuli
1-2 rkl Maison Brémond parmesaani-tryffelikreemiä
Suolaa
Pippuria
(tuoretta timjamia)
Valmistus:
Kiehauta vesi kattilassa, mausta kevyesti suolalla ja lisää joukkoon pasta. Keitä ohjeen mukaan.
Paista puhdistetut ja paloitellut tatit pannulla voinokareen kanssa, lisää joukkoon pieneksi pilkottu sipuli ja anna tattien ja sipulin kypsyä.
Lisää sipulin ja sienien sekaan 1-2 rkl Maison Brémondin parmesaani-tryffelikreemiä, anna hetki hautua.
Pastan valmistuttua valuta vesi pois ja kumoa pasta sienikastikkeen sekaan pannulle. Kääntele seosta hetki pannulla ja annostele sitten lautaselle. Rouhaise annoksen pinnalle muutama kierros mustaa pippuria ja lisää maun mukaan sormisuolaa. Koristele tuoreella timjamilla.
Hot tip: Tähän sopii täydellisesti myös Maison Brémondin tryffelisuola! Annoksen päälle voi raastaa myös muutaman parmesanjuustolastun, jos sellaista sattuu löytymään jääkaapista.