Pizza artisokkatahnalla ja mortadella-makkaralla

Näitä tarvitset (1 hlön pizza):

Pizzataikina (3 dl durumjauhoja, 1 rkl kuivahiivaa, 1 dl vettä, vajaa rkl oliiviöljyä, ripaus suolaa)

3 ohutta mortadella-makkaraviipaletta (myös prosciutto-kinkku sopii tähän myös mainiosti)

1 mozzarellakimpale

n. 30g hasselpähkinöitä

Kourallinen rucolaa

n. 2 rkl Maison Brémond artisokka-basilikatahnaa

Valmistus:

Esilämmitä uuni 250 asteeseen.

Muotoile taikinasta ohut, tasainen pizzapohja ja asettele leivinpaperilla vuoratulle pellille/pizzakivelle

Levitä pohjalle muutama ruokalusikallinen (tai mikä määrä tuntuu itsestäsi sopivimmalta) artisokka-basilikatahnaa.

Asettele tahnan päälle mortadellaviipaleet, sitten paloiteltu mozzarella. Ripottele pinnalle lopuksi hasselpähkinät (voit halutessasi rouhia niitä morttelilla hieman rikki).

Nosta pizza uuniin, paista uunin tehosta riippuen 5-10min, kunnes pinta alkaa sopivasti ruskistua.

Ota pizza ulos uunista, asettele lautaselle, tiputtele pinnalle rucolan lehdet ja nauti!

Hot tip: Valmiin pizzan ja rucolan lehtien päälle voit pirskotella myös Maison Brémondin basilika- tai sitruunaoliiviöljyä!