45.00 € sis. alv
Varastossa
KLEMENTIINI-APPELSIINIHILLO
Ainesosat: Ruokosokeri, Korsikan klementiini 27 %, appelsiini 15 %, appelsiinitäysmehu, sitruunatäysmehutiiviste, vaniljauute 0,3 %, hyytelöimisaine: pektiini.
Kokonaissokeripitoisuus: 60 g 100 g kohden. 100 g tuotetta sisältää 51 g hedelmää.
VADELMA BALSAMICO
Ainesosat: vaalea rypäletäysmehutiiviste, valkoviinietikka, vadelmatäysmehutiiviste 10%, aromi.
VALKOSIPULITAHNA
Ainesosat: valkosipuli 51%, rapsiöljy, sitruunatäysmehu, suola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), muunnettu maissitärkkelys.
TIMJAMILLA JA BALSAMICOLLA MAUSTETTU OLIIVITAHNA
Ainesosat: ekstraneitsytoliiviöljy, kapris, Modenan balsamiviinietikka, valkosipuli, basilika, timjami, pippuri.
KLEMENTIINI-APPELSIINIHILLO
RAVINTOARVOT Per 100 ml
Energia 969 kJ / 232 kcal
Rasva 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 57,33 g
josta sokereita 57,22 g
Proteiini 0,41 g
Suola 0,02 g
VADELMABALSAMICO
RAVINTOARVOT Per 100 ml
Energia 980 kJ / 233 kcal
Rasva 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 54 g
josta sokereita 54 g
Proteiini <0,1 g
Suola 0,062 g
VALKOSIPULITAHNA
RAVINTOARVOT Per 100 ml
Energia 1629 kJ / 396 kcal
Rasva 44 g
josta tyydyttynyttä 3,5 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokereita 0 g
Proteiini 0 g
Suola 0,58 g
TIMJAMILLA JA BALSAMICOLLA MAUSTETTU OLIIVITAHNA
RAVINTOARVOT Per 100 ml
Energia 1229 kJ / 299 kcal
Rasva 31,4 g
josta tyydyttynyttä 4,5 g
Hiilihydraatit 0,1 g
josta sokereita 0,1 g
Proteiini 1,3 g
Suola 1,9 g
Korsikan klementiini-appelsiinihillo saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja maapähkinää.
Timjamilla ja balsamicolla maustettu oliivitahna sisältää sulfiitteja.
Klementiini-appelsiinihillo maistuu erityisesti rapeaksi paahdetun leivän päällä.
Vadelmabalsamico sopii erinomaisesti tarjottavaksi juustojen, salaattien, hedelmäsalaattien ja jälkiruokien kanssa. Kokeile loraus myös mocktail tai cocktail-drinkin maustamiseen!
Valkosipulitahnalla maustat ihanasti lihat ja kalat. Tarjoile viileänä myös tuoreiden vihannestikkujen kanssa!
Timjamilla ja balsamicolla maustettu oliivitahna on parhaimmillaan apérona eli ranskalaisena alkupalana leipäkrutonkien päällä, ja sopii hyvin myös mm. tuoreiden vihannesten ja vaalean lihan kanssa.
Jos olet kiinnostunut tuotteistamme tai sinulla on Libellule de Provenceen tai maahantuomiimme tuotteisiin liittyvä palaute, toive, kehitys- tai yhteistyöidea, olethan yhteydessä!
Voit lähettää viestin oheisella lomakkeella tai olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
Toimitusjohtaja
Eeva von Fieandt
Sähköposti
Puhelin