32.00 € sis. alv
Varastossa
APRIKOOSI-LAVENTELIHILLO
Ruokosokeri, pistaasipähkinä 25%, ekstraneitsytoliiviöljy 22%, rasvaton maitojauhe, pistaasipähkinäpraliini 3%.
Aprikoosi 56%, ruokosokeri, sitruunatäysmehutiiviste, hyytelöimisaine: pektiini, laventelin eteerinen öljy 0,0024%. Kokonaissokeripitoisuus 60g 100g kohden.
SITRUUNALLA MAUSTETTU OLIIVIÖLJY
Ekstraneitsytoliiviöljy 82%, sitruuna 18%.
KREEMI SISILIALAISISTA PISTAASIPÄHKINÖISTÄ
Ruokosokeri, pistaasipähkinä 25%, ekstraneitsytoliiviöljy 22%, rasvaton maitojauhe, pistaasipähkinäpraliini 3%.
APRIKOOSI-LAVENTELIHILLO
Ravintoarvot per 100 ml
Energia 974 kJ / 233 kcal
Rasva 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 57,67 g
josta sokereita 57,67 g
Proteiini 0,46 g
Suola 0,02 g
SITRUUNALLA MAUSTETTU OLIIVIÖLJY
Ravintoarvot per 100 ml
Energia 3446 kJ / 823 kcal
Rasva 91,5 g
josta tyydyttynyttä 17,6 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokereita 0 g
Proteiini 0 g
Suola 0 g
KREEMI SISILIALAISISTA PISTAASIPÄHKINÖISTÄ
Ravintoarvot per 100 ml
Energia 2051 kJ / 540 kcal
Rasva 35,6 g
josta tyydyttynyttä 4,3 g
Hiilihydraatit 41,8 g
josta sokereita 28 g
Proteiini 12,6 g
Suola 0,01 g
Kreemi sisilialaisista pistaasipähkinöistä:
Allergeenit: Pistaasipähkinä. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä ja maapähkinää.
Aprikoosi-laventelihillo:
Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja maapähkinöitä.
Sitruunalla maustettu oliiviöljy:
Ei allergeeneja.
Aprikoosi-laventelihillo: croissantin, paahtoleivän, lettujen ja jäätelön kanssa. Sopii myös leivontaan, esim. omenapiirakan päälle. Ihanaa myös juustojen kanssa!
Sitruunalla maustettu oliiviöljy: Sitruunainen oliiviöljy sopii erityisen hyvin salaatteihin ja vaalean kalan kanssa. Pro tip: Lisää pistaasikreemiin muutama pisara sitruunalla maustettua oliiviöljyä ja saat siihen täydellisen ripauksen sitruunan raikkautta!
Pistaasikreemi: Pistaasikreemi sopii erinomaisesti croissantin, lettujen ja vohveleiden kanssa. Se on ihanaa myös vaniljajäätelön ja tuoreiden marjojen kanssa ja sopii hyvin myös leivontaan, esim. pullan täytteeksi tai kermavaahdon sekaan lisättäväksi. Pistaasikreemi maistuu myös maustamattomien keksien ja korppujen kanssa. Vain mielikuvitus on rajanasi!
APRIKOOSI-LAVENTELIHILLO
Ruokosokeri, pistaasipähkinä 25%, ekstraneitsytoliiviöljy 22%, rasvaton maitojauhe, pistaasipähkinäpraliini 3%.
Aprikoosi 56%, ruokosokeri, sitruunatäysmehutiiviste, hyytelöimisaine: pektiini, laventelin eteerinen öljy 0,0024%. Kokonaissokeripitoisuus 60g 100g kohden.
SITRUUNALLA MAUSTETTU OLIIVIÖLJY
Ekstraneitsytoliiviöljy 82%, sitruuna 18%.
KREEMI SISILIALAISISTA PISTAASIPÄHKINÖISTÄ
Ruokosokeri, pistaasipähkinä 25%, ekstraneitsytoliiviöljy 22%, rasvaton maitojauhe, pistaasipähkinäpraliini 3%.
APRIKOOSI-LAVENTELIHILLO
Ravintoarvot per 100 ml
Energia 974 kJ / 233 kcal
Rasva 0 g
josta tyydyttynyttä 0 g
Hiilihydraatit 57,67 g
josta sokereita 57,67 g
Proteiini 0,46 g
Suola 0,02 g
SITRUUNALLA MAUSTETTU OLIIVIÖLJY
Ravintoarvot per 100 ml
Energia 3446 kJ / 823 kcal
Rasva 91,5 g
josta tyydyttynyttä 17,6 g
Hiilihydraatit 0 g
josta sokereita 0 g
Proteiini 0 g
Suola 0 g
KREEMI SISILIALAISISTA PISTAASIPÄHKINÖISTÄ
Ravintoarvot per 100 ml
Energia 2051 kJ / 540 kcal
Rasva 35,6 g
josta tyydyttynyttä 4,3 g
Hiilihydraatit 41,8 g
josta sokereita 28 g
Proteiini 12,6 g
Suola 0,01 g
Kreemi sisilialaisista pistaasipähkinöistä:
Allergeenit: Pistaasipähkinä. Saattaa sisältää pieniä määriä muita pähkinöitä ja maapähkinää.
Aprikoosi-laventelihillo:
Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää ja maapähkinöitä.
Sitruunalla maustettu oliiviöljy:
Ei allergeeneja.
Aprikoosi-laventelihillo: croissantin, paahtoleivän, lettujen ja jäätelön kanssa. Sopii myös leivontaan, esim. omenapiirakan päälle. Ihanaa myös juustojen kanssa!
Sitruunalla maustettu oliiviöljy: Sitruunainen oliiviöljy sopii erityisen hyvin salaatteihin ja vaalean kalan kanssa. Pro tip: Lisää pistaasikreemiin muutama pisara sitruunalla maustettua oliiviöljyä ja saat siihen täydellisen ripauksen sitruunan raikkautta!
Pistaasikreemi: Pistaasikreemi sopii erinomaisesti croissantin, lettujen ja vohveleiden kanssa. Se on ihanaa myös vaniljajäätelön ja tuoreiden marjojen kanssa ja sopii hyvin myös leivontaan, esim. pullan täytteeksi tai kermavaahdon sekaan lisättäväksi. Pistaasikreemi maistuu myös maustamattomien keksien ja korppujen kanssa. Vain mielikuvitus on rajanasi!
Jos olet kiinnostunut tuotteistamme tai sinulla on Libellule de Provenceen tai maahantuomiimme tuotteisiin liittyvä palaute, toive, kehitys- tai yhteistyöidea, olethan yhteydessä!
Voit lähettää viestin oheisella lomakkeella tai olla yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse.
Toimitusjohtaja
Eeva von Fieandt
Sähköposti
Puhelin